diensten van camping Bonporteau

Camping met verwarmd zwembad

Ontdek onze viersterrencamping in Cavalaire aan de hand van onze foto’s.
Een zone met waterpret voor het hele gezin, en om het nog aangenamer te maken is ons zwembad verwarmd! Een troef tijdens uw vakantie op onze viersterrencamping in Cavalaire voor wie graag elke dag zwemt, ongeacht de temperatuur. Rond het zwembad bevinden zich ligstoelen om heerlijk te ontspannen en aan uw kleurtje te werken.

Bar met muzikale omkadering

Of u nu de avond begint met een lekker aperitiefje of de dag afsluit met een van onze heerlijke cocktails, hier aan het zwembad beleeft u altijd een aangename tijd.

Restaurant

Elke dag koken klinkt niet meteen als vakantie, nietwaar? In ons restaurant vindt u verrukkelijke mediterrane gerechten, speciale kindermenu’s, klassiekers zoals pizza enz. Take away of ter plaatse? U beslist, het is tenslotte vakantie!

Kruidenier

De kruidenier maakt u het leven makkelijk. U vindt er niet alleen brood, verse producten en fruit en groenten, maar ook verzorgingsproducten, Franse en buitenlandse kranten en tijdschriften, postkaartjes enz.

Speelzone voor kinderen

Voor de kleintjes beschikt onze camping over een leuk speelpleintje waar ze zich de hele vakantie lang kunnen uitleven en nieuwe vriendjes maken!

Petanqueterrein

Petanque of jeu de boules is een van dé symbolen van het goede leven hier in de Provence. Wat is er leuker dan gezellig samen een balletje te gooien en misschien zelfs nieuwe vrienden te maken? Goede sfeer gegarandeerd! Dus, bent u een pointeur of een tireur?

Pingpong/tafeltennis

Zin in wat actie voor u een frisse duik neemt in het zwembad? Neem dan zeker uw pingpongspullen mee op reis! Vergeten? Geen probleem, bij de kruidenier vindt u alles.

Kicker

Speel, win en beleef onvergetelijke momenten en razend spannende wedstrijden aan onze kickertafel!

Animatie In juli en augustus

Muzikale animatie

Twee keer per week staat muziek centraal op camping Bonporteau, met een divers programma voor elke smaak.

Avond aan het zwembad

Eén keer per week is er avondanimatie in en om het zwembad, en dat tot 23 uur. Ons team zorgt voor de leukste en origineelste avond van uw vakantie!

Animatie voor het hele gezin.

Aquagym

In conditie blijven tijdens uw vakantie op camping Bonporteau? Geen enkel probleem!

Drie keer per week combineren we sport en fun met een rustige ochtendsessie op het ritme van de muziek om de dag goed te starten. Aquagym is geschikt voor elke leeftijd en elk conditieniveau.

Yoga

Op camping Bonporteau kunt u twee keer per week yogalessen volgen. Deze rustgevende activiteit is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Een van de beste manieren om uzelf te verzorgen tijdens uw vakantie aan de Côte d’Azur.

Via de rek- en ademhalingsoefeningen midden in de natuur, onder onze prachtige parasoldennen, verdwijnen alle overbodige spanningen en stress.

Een wellnesservaring voor iedereen!